Tréner a nagyvilágban

Outfit - Szépségverseny a PoGO Budapest Official szervezésében

2018. november 27. 22:25 - Urbatorium

pogooutfit.jpg

Nem is tudom, hogyan meséljek arról a teljesen lehetetlen versenyről, amit a PoGO Budapest Official csapata talált ki, hirdetett meg, majd meg sem állt a tényleges megvalósításig. Durva, de valóban leszerveztek egy avatar szépségversenyt! Szóval az úgy volt, hogy összerántottak hozzá néhány nagyobb nevet - mOrfiKAA, AnettKahena, Csdmaria, valamelyik hátha ismerős közülük, fent a teljes lista -, és a segítségükkel jól megpontozták a beküldött néha ötletes, néha inkább csak önmagában szép avatarokat. Az eredményhirdetés a napokban zajlott. A nyertes outfitek magukért beszélnek!

KIS IDŐUTAZÁSSAL

Az megvan, hogy a jelentkezési határidő 2019.11.25, de az eredményhirdetés 2019.11.16? Kezdjük ott, hogy 2018 van... A versenyt támogatta az időutazó pokemon, Celebi.

Nem is tudom, mi mutatja jobban a verseny által felkavart port az onlájn csatornákon. Az érdekesség, hogy a postot olvasók képkommentjei kirakták a WTF feliratot, vagy pedig a tény, hogy 19 jelentkező is akadt rá! Mindegy is, hogyan volt, a lényeg, a rendezvény elstartolt.

 A SZAVAZÁS MENETE

A pontozás a háttérben zajlott, a menete pedig igen egyszerű volt: mindenki pontokat kapott. 1 - legrosszabb, 5 - legjobb. A többiek szavazással megerősíthették az osztott pontokat. Így alakult ki végül a sorrend.

A legfőbb elvárása a zsűrinek a kreativitás volt.

mOrfiKAA így nyilatkozott: "Fontosnak tartom egy outfiten, hogy illeszkedjen a karakter megjelenéséhez, a buddyhoz, és magam elé képzelem ilyenkor a karaktert. Vajon a való életben felvennék-e ilyen ruhát."

Lássuk, mit sikerült ebből felmutatni az első három helyezettnek!

NYERTESEK

1. helyezett: CsengeDomonkos lvl40 és justatwdfan lvl35

2. helyezett: Budgettt

3. helyezett: hora131 lvl39

 

Gratulálunk a nyerteseknek :)

Van egy különC díjasunk is, kulonc lvl40 személyében :)

(Az összes nyertes kép megtekintéséhez kattints a képre!)

CsengeDomonkost kérdeztem, hogy mi volt az elképzelése a nevezésnél:

"Màr elég rég hozzàöltöztem a kis charizardhoz, nem a verseny miatt raktam össze így az avataromat."

 Budgettt is nagy reményekkel vágott neki a kihívásnak:

"Gondoltam csak beküldöm az outfitem hàtha esetleg összejön."

CSAK LAZÁN!

Talán még hora131 készült a legőszintébben a versenyre:

"Igen, három képet küldtem be, az egyik kedvenc celebis outfitemet, meg még kettőt, amit a két kedvenc shiny-m ihletett (alapból is sokszor szoktam átöltözni a játékban, ha jön ki valami új ingyenes ruha, akkor mindig hordom azt pár hétig, jelenleg is épp az új pikachu sapkában játszok, hozzá illő ruhákkal). Talán a buddy Pokémon és a ruhám közötti összhang miatt választhatták ki a képemet, illetve a shiny Ho-oh is egy ritkaságnak számít (és szerintem egy nagyon szép shiny)"

(A többi kép megtekintéséhez kattints a képre!)

Kellemes kikapcsolódást mindenkinek!

Valamire biztos ez a verseny is jó volt!

Szólj hozzá!
Címkék: rendezvények

A bejegyzés trackback címe:

https://treneranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr6514397080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása